Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Fontos tudnivalók

Figyelmeztetés

A fórumon durva beszéd és erotikus tartalom található!

És a sátán szolgái is itt söröznek!


A staff

Staff tagok (mesélők, fejlesztők) jelentkezését várjuk!
Akik az ezzel járó feladatokat és kötelességeket megbízhatóan tudják teljesíteni, keressenek fel minket Discord szerverünkön!


Elérhetőségeink


Ha esetleg te is hozzászeretnél járulni az oldal fejlődéséhez, itt megteheted.

Valamint inaktivitásodat előre jelezd az inaktivitásjelzőben.

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (16 fő) Csüt. Ápr. 24 2014, 19:20-kor volt itt.
Statistics
Összesen 10 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Vitaly

Jelenleg összesen 164 hozzászólás olvasható. in 93 subjects
Latest topics
» Külső leszálló
by Admin Vas. Május 07 2017, 23:01

» E₂-es ugrópont
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:56

» Szállítási részleg
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:55

» Ellenőrző-kapuk
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:55

» Hangár és kifutópálya
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:54

» D-E₂ Szervizjáratok
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:53

Pontos idő: Csüt. Júl. 09 2020, 20:19

A fórum használatának feltételei

A fórum felhasználója (továbbiakban: felhasználó) a fórumra való regisztrációval és/vagy hozzászólás írásával elfogadja annak használati feltételeit, valamint a jogi és adatvédelmi nyilatkozat rá vonatkozó részeit. A felhasználási feltételek, valamint a jogi és adatvédelmi nyilatkozat nem ismerése nem mentesít annak betartása alól!
A felhasználó a továbbiakban visszamenőlegesen is elfogadja a fórum szabályzatát, így a későbbi módosítások is érvényesek lesznek rá. Ez azért szükséges, hogy a felhasználó ne használhasson ki olyan kiskapukat, amiket a jelenlegi fórum szabályzat nem fed le. A fórum adminisztrátorai (továbbiakban: adminisztrátorok) minden más utólagos módosítást csak a módosítás utáni időszakra érvényesít, ám a szándékos kihasználása ezen kiskapuknak feljogosítja az adminisztrátorokat az ügyben való cselekvésre.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználó a fórumra való regisztrációkor, hozzászólás írásakor személyes adatokat oszthat meg, mint például kora, neme, valamint a különböző elérhetőségek. A fórum adminisztrátorai, moderátorai (továbbiakban: staff) kijelentik, hogy nem élnek vissza ezen adatokkal, azonban egy esetleges hackertámadás esetén felelősséget nem vállalnak értük. Ennek ellenére igyekeznek minél nagyobb biztonsággal kezelni ezen adatokat.

Az elküldött hozzászólásokért a felhasználó felel, a fórum adminisztrátorai és moderátorai nem vállalnak felelősséget. Ugyanakkor a hozzászólások, kiváltképp a Játéktér nevezetű fórumra küldött hozzászólások (továbbiakban: reagok) elküldésekor a felhasználó a további szerkesztés, módosítás, valamint az esetleges törlés jogával ruházza fel a staff tagjait.

A fórum használatához szükséges adatokat (ilyen adat például az IP-cím, és más, a fórum által a gépen tárolt – személyiségi jogokat nem sértő –, azonosításra szolgáló állományok) a staff felhasználhatja nem kívánatos felhasználók távol tartására.
A felhasználó elfogadja továbbá, hogy amennyiben az azonosítást nehezíti vagy gátolja (például, de nem kizárólagosan hamis IP-cím használatával), úgy nem jogosult a fórum használatára, és elfogadja, hogy a staff bármikor törölheti, adott esetben tilthatja a felhasználót a fórumról.

A játékban való részvétel feltételei

A fórum regisztrációjakor a felhasználó elfogadja, hogy amennyiben 2 héten belül nem hoz létre karaktert, és nem is jelzi semmilyen módon a staffnak annak készültét, úgy a staff, valamint a fórum mesélő csoportjába tartozó személyek (továbbiakban: mesélők) jogosultak törölni a felhasználó regisztrációját.

További, a játékra vonatkozó feltételek
Amennyiben a felhasználó (továbbiakban: játékos) a Játéktér nevezetű fórumon (továbbiakban: játéktér) kívül a staff által túlságosan sértőnek, trágárnak vélt hozzászólást talál, úgy azt eltávolíthatja. Ilyenkor a felhasználónak köteles figyelmeztetést küldeni, amennyiben valamely tényező folytán ez nem történik meg, úgy a felhasználó jogosult érdeklődni ez iránt.

A játékos több regisztrációt, ezáltal több karaktert is igénybe vehet, ám ezeket csakis előzetes bejelentéssel, valamint indoklással van lehetősége megtenni. Amennyiben a felhasználó a staff tudta nélkül birtokol több regisztrációt, és/vagy ezt arra használja, hogy megtévesszen más felhasználókat, úgy a staff felelősségre vonhatja a felhasználót, és eltávolíthatja, kitilthatja őt a fórumról.

A játéktéren belüli további szabályozásokra a fórumszabályzat további részeiben térünk ki.

A szabályzat és felhasználási feltételek nem ismerése nem mentesít annak betartása alól!