Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Fontos tudnivalók

Figyelmeztetés

A fórumon durva beszéd és erotikus tartalom található!

És a sátán szolgái is itt söröznek!


A staff

Staff tagok (mesélők, fejlesztők) jelentkezését várjuk!
Akik az ezzel járó feladatokat és kötelességeket megbízhatóan tudják teljesíteni, keressenek fel minket Discord szerverünkön!


Elérhetőségeink


Ha esetleg te is hozzászeretnél járulni az oldal fejlődéséhez, itt megteheted.

Valamint inaktivitásodat előre jelezd az inaktivitásjelzőben.

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (16 fő) Csüt. Ápr. 24 2014, 19:20-kor volt itt.
Statistics
Összesen 10 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Vitaly

Jelenleg összesen 164 hozzászólás olvasható. in 93 subjects
Latest topics
» Külső leszálló
by Admin Vas. Május 07 2017, 23:01

» E₂-es ugrópont
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:56

» Szállítási részleg
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:55

» Ellenőrző-kapuk
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:55

» Hangár és kifutópálya
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:54

» D-E₂ Szervizjáratok
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:53


Géppuskák

Go down

Géppuskák Empty Géppuskák

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 08:19

Könnyű, közepes és nehézgéppuskák a kasztspecifikus fegyvereket is beleértve. (Némelyek nem hordozhatóak, csak kroganok számára.)
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Géppuskák Empty M-76 Revenant [80/480] - 6000 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 16:57

Géppuskák Me2_ar12
A Revenantot igen nehéz kategorizálni, köszönhetően méretének, súlyának, tárkapacitásának. Elmondhatjuk, hogy egy igen nagy erejű fegyverről van szó, de a tervezés inkább tartotta szem előtt a erőt, mint az észt. Kialakítása miatt állva szinte lehetetlen vele bármit eltalálni, visszarúgása igen jelentős, súlya viszont nem haladja meg a géppuskák szokványos tömegét.
A revenant átmenet a gépkarabély és a géppuska között, ennek köszönhetően nem túl kedvelt, és anyaga miatt igen drága árucikk.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Géppuskák Empty M-742 MK8 [150/300] - 3500 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 17:03

Géppuskák M742mk10
Ez a fegyver tipikusan a közepesen nehéz géppuskák közé tartozik. Kellő fizikummal vállról is működtethető, de ha valóban el szeretnénk találni vele valamit, érdemes használni a fegyver előagyán található bipodot, és egy fedezéket. Fedezettűz, vagy lefogótűz biztosítására a legalkalmasabb, tűzgyorsasága vetekszik egy Locustéval, tárkapacitása miatt sokan választják. A fegyver egyetlen hátránya, hogy igen körülményes hűtőcellát cserélni benne, így ha egyszer kifogyott, akár 30 másodpercbe is telhet, mire újra működőképes. Szalarián tudósok a mai napig dolgoznak a megoldáson.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Géppuskák Empty M-6 DB [500/2000] - 12000 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 17:29

Géppuskák M6-db10
Ezt a nehézgéppuskát a kroganeken kívül egyik faj sem képes mobilisan üzemeltetni. Maga a fegyver majdnem meghaladja a harminc kilogrammot lőszer nélkül. Szinte kizárólag csak védelemre használják mindenütt előre kiépített állásokban. Duplacső kialakítása miatt iszonyatos tűzerővel bír, a csövek lőképe külön manuálisan szabályozható mind a négy irányba. Egybefűzött hőtárolócellákkal képes csak működni, így a használónak cipelnie kell egy hátizsákot, ami csak és kizárólag a fegyver fűzött hűtőcelláit tartalmazza.
Használója semmilyen más fegyvert nem vihet magával!
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Géppuskák Empty Tyrannus-78 [1500/-] - 18000 kredit

Témanyitás  Porta on Hétf. Ápr. 10 2017, 08:57

Géppuskák 210kcx10
A Tyrannus szalarián mérnökök találmánya. Szinte az egyetlen fegyver, ami csak és kizárólag a saját egyedi hűtőcellájával működik, ami viszont hússzor több hőt nyel el, mint egy átlagos hűtőcella. Az M6-DB-vel ellentétben, itt nem kell a fél fegyverraktárat a hátunkon cipelnünk, a hűtőcella nagyjából egy tartályra hasonlít a fegyveren, méretét tekintve legalábbis. Használata nem igényel különösebb fizikumot, gyors sorozatokat lehet vele leadni, még vállról működtetve is meglehetősen pontos. Máig ki nem javított hibája, a gyenge hűtőcellaburok, ami két három lövéstől felrobbanhat, így a használója mindkét kezét lefagyasztva. Nem gyakran fordul elő, de a szalariánok dokumentáltak ilyen és ehhez hasonló eseteket, továbbá hűtőcellát rendelni hozzá is igen körülményes.
Célját tekintve tipikus könnyűgéppuska, nagy tárkapacitással és erővel.
Speciális hűtőcellája a szalarián extraneten rendelhető 2200 kredit/darab áron. (A fegyver alapesetben egy hűtőcellával érkezik, melynek utántöltése csak laboratóriumi körülmények közt lehetséges.)
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Géppuskák Empty M-84 Interfectrix [140/500] - 14800 kredit

Témanyitás  Porta on Hétf. Ápr. 10 2017, 09:18

Géppuskák Eim64510
Nagy erejű könnyűgéppuska, amit Kroganek terveztek és gyártottak. Hadi célokat sosem szolgált, habár bizonyos gazdagabb politikusok magánhadseregében jelen van. Feldobtak az asztalra egy Revenantot, kiszedtek belőle mindent ami felesleges, hozzáadtak egy sörétespuskát az előagyhoz, korszerűsítették az energiaelvezetést, és visszarúgást, és voilá: M-84.
A fegyver megszabadult ősatyja majd minden hibájától, habár nehezebb lett, kezelhetősége messze túlszárnyalja azt. Visszarúgása jelentősen csökkent, de a benne rejlő erő megmaradt. A fegyverhez pluszban készítettek egy igen nagy erejű sörétespuskát, amit bele is szereltek. A puska körülbelül 10 normál lövés hőjét veszi fel a hűtőcellából, és egy Scimitar erejével bír. Rendkívül hasznos, többcélú géppuska, nagy lőtávval, és innovatív, korszerű megoldásokkal. Pajzsokat, és gátakat is átüt, páncélok ellen pedig ott a sörét.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Géppuskák Empty Re: Géppuskák

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.