Gépkarabélyok

Go down

Gépkarabélyok Empty Gépkarabélyok

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 08:17

Rohampuskák, gépkarabélyok avagy közepes súlyú automata/félautomata fegyverek.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty M-8 Avenger [40/400] - 1200 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 08:33

Gépkarabélyok Me2_ar10
Az Avenger a legismertebb és egyben a leglterjedtebb gépkarabély szinte galaxisszerte. A Sövetség még rendszeresítette is. Maga a fegyver megbízható, könnyen kezelhető, kisebb sorozatokban, vagy egyes lövésben még pontos is. Nem tartogat semmilyen extrát, de könnyen fejleszthető-módosítható. Ha egy megbízható, olcsó, mégis kényelmes fegyver kell, ne is keress tovább.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty M-15 Vindicator [24/96] - 2000 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 08:39

Gépkarabélyok Me2_ar11
A fegyvert leginkább a halálos precizitás jellemzi. Az elsütőbillentyű egyszeri lenyomására öt lövedéket küld az útjára, elhanyagolható visszarúgás mellett. A fegyver felépítéséből fakadóan az anyagminőség is megkövetelt. Ajánlott valamilyen optikával használni.
DMR-é is alakítható, pontossága, és nagy effektív lőtávja miatt. Azonban ami az előnye, az a hátránya is. Ha lefogó, vagy fedezettüzet kell adni, ez a fegyver tökéletesen alkalmatlan a feladatra.
Főleg magányos, vagy felderítő egységeknek ajánlott.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty Phaeston [50/300] - 3500 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 16:43

Gépkarabélyok Gun_ph10
A Phaeston ízig-vérig turián eredetű fegyver, s mint ismeretes a faj háborús és fegyverkezési minőségéből, igen effektív. A turiánok igyekeztek saját berkein belül tartani a fegyvert, de mint minden ami jól működik ez is kikerült a piacra. Minőségben, szórásban, és még pontosságban is az egyik legkiválóbb fegyver a rohampuskák közt.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty M-96 Mattock [16/64] - 3500 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 16:51

Gépkarabélyok 6edd4910
A Mattock egy félautomata gépkarabély, mely erejével, és pontosságával az összes többi fölé emelkedik. Rendkívül hatásos a célpontok precíz kiiktatásában, egy átlagos célpontra egy-két lövésnél több nem is kell. Használói csak szuperlatívuszokban beszélnek róla. Félautomata mivolta, és erős robosztus szerkezete alkalmassá teszi DMR-é való átalakításra is. Megfelelő irányzékkal, és csőtoldattal kiváló mesterlövészfegyverré válhat az arra alkalmas kezekben.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty K-24 Carabine [40/220] - 4800 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 17:39

Gépkarabélyok 2hdwnm10
A K-24-es egy kompakt gyalogsági hadviselésre tervezett gépkarabély. Beépített célkeresője rendkívül effektív, több módot is tartalmaz, melyek közt szerepel a hő, hang és éjjellátó mód is. Maga a fegyver egyes, és sorozatlövésre képes, lőtávja átlagos, szórásképe azonban kimondottan jónak mondható. A fegyver könnyedén módosítható, közepes távon érdemes használni. A batarián kormány fejlesztette ki, bár hadi alkalmazásba sosem került, magáncégek, és zsoldosok a mai napig aktívan használják. anyaghasználata, és ritkasága miatt drága darabnak minősül.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty ARZ-9 Invader [25/75] - 7500 kredit

Témanyitás  Porta on Kedd Ápr. 04 2017, 21:51

Gépkarabélyok Arz-9i10
Az ARZ ízig vérig aszári találmány, elsősorban a kommandósok megemelkedett igényeit hivatott kiszolgálni. Pontos, több célra felhasználható, kompakt eszköz. Leginkább egyeslövésben használható, de egy apró de nem ajánlott módosítással elérhető a teljes automatikus tüzelési mód. Ez nem kimondottan szükséges a fegyver esetén, mivel leginkább pontosságáról híres, azonban visszarúgása is számottevő. Legnagyobb előnye, hogy nem igényel hűtőcellát, a lövések visszaáramló energiáját a fegyver magja egyszerűen átalakítja, és továbbvezeti a következő lövéshez. A gyakorlatban saját magát hűti lövés közben. Automata tüzelés esetén maximum 20 lövést lehet vele leadni, ezek után a fegyver meghibásodhat, vagy túltöltődhet a belső reaktora.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty FFDMG-02 [25/85] - 4500 kredit

Témanyitás  Admin on Szer. Ápr. 05 2017, 16:48

Gépkarabélyok Fastfi11
A hagyományos nullem fegyverektől eltérően az FFDMG-02 (Fast Fire Double Mass Gun) két nullem maggal is rendelkezik, amelynek célja, hogy a felgyorsított lövedéknek visszaadja és megkettőze eredeti tömegét, ezzel hatalmas átütőerőt kölcsönözve neki, amely képes lehet az erősebb pajzsok és páncélok átütésére, roncsoslására is. Hatékony nehéz páncélok és pajzsok ellen, közepesen erős kinetikus gátakkal szemben.
avatar
Admin


http://mefrpg.hungarianforum.com https://discord.gg/uD9DcVM

Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty K-40 DMAR 40/360 [10/90] - 16000 kredit

Témanyitás  Porta on Hétf. Ápr. 10 2017, 10:17

Gépkarabélyok 2iurk210
A K-40 egy duplacélú, aszári fejlesztésű fegyver. Alapjáraton semmiben sem különbözik egy átlagos rohampuskától. Tárkapacitása a megszokott 40 lövéses, hűtőcellája standard, pontossága, ereje is a középmagas kategóriába sorolható. Azonban egyetlen kapcsoló átváltásával a fegyver előagya kiugrik, meghosszabbítva ezzel a csövét, maga a belső vezérlés pedig átáll DMR üzemmódba. Ilyenkor csak egy lövést lehet leadni, a sorozat üzemmód nem elérhető, mert túlterhelné a belső reaktort, azonban félautomata módban tökéletes DMR-ként működik, melynek ereje a Mantis, és a Viper közt van félúton. Irányzéka egy közepes erejű céltávcső, ami 2-8x-os zommolásig állítható.
A fegyver a bonyolult megoldások ellenére kiválóan működik, nincsenek adatok bármiféle meghibásodásról.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty M-8 Avenger Beta 40/300 3200 kredit

Témanyitás  Porta on Hétf. Ápr. 10 2017, 10:35

Gépkarabélyok 1z727x10
A béta az eredeti M-8-as turiánosított változata. Kompaktabb, kisebb, könnyebb. A beépített optikát meghagyták, lévén az eredetin is kiválóan működik, pontossága kissé visszaesett, mivel a csőhossz, és az előagy is lecsökkent. Főleg épületharcra, és rendfenntartó szerveknek ajánlott. Gyakran látni például az Iliumon a biztonsági őrök kezében, de nem kizárt, hogy pár fellegvári magáncég is alkalmazza. A fegyver továbbá összecsukható, így akár egy aktatáskában is elfér. Titkosszolgálatok használják még.
avatar
Porta


Vissza az elejére Go down

Gépkarabélyok Empty Re: Gépkarabélyok

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.