Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Fontos tudnivalók

Figyelmeztetés

A fórumon durva beszéd és erotikus tartalom található!

És a sátán szolgái is itt söröznek!


A staff

Staff tagok (mesélők, fejlesztők) jelentkezését várjuk!
Akik az ezzel járó feladatokat és kötelességeket megbízhatóan tudják teljesíteni, keressenek fel minket Discord szerverünkön!


Elérhetőségeink


Ha esetleg te is hozzászeretnél járulni az oldal fejlődéséhez, itt megteheted.

Valamint inaktivitásodat előre jelezd az inaktivitásjelzőben.

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (16 fő) Csüt. Ápr. 24 2014, 19:20-kor volt itt.
Statistics
Összesen 10 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Vitaly

Jelenleg összesen 164 hozzászólás olvasható. in 93 subjects
Latest topics
» Külső leszálló
by Admin Vas. Május 07 2017, 23:01

» E₂-es ugrópont
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:56

» Szállítási részleg
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:55

» Ellenőrző-kapuk
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:55

» Hangár és kifutópálya
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:54

» D-E₂ Szervizjáratok
by Admin Vas. Május 07 2017, 15:53


Szabályzat

Go down

Szabályzat

Témanyitás  Admin on Szomb. Ápr. 15 2017, 21:23

A fórum használatának feltételei

A fórum felhasználója (továbbiakban: felhasználó) a fórumra való regisztrációval és/vagy hozzászólás írásával elfogadja annak használati feltételeit, valamint a jogi és adatvédelmi nyilatkozat rá vonatkozó részeit. A felhasználási feltételek, valamint a jogi és adatvédelmi nyilatkozat nem ismerése nem mentesít annak betartása alól!
A felhasználó a továbbiakban visszamenőlegesen is elfogadja a fórum szabályzatát, így a későbbi módosítások is érvényesek lesznek rá. Ez azért szükséges, hogy a felhasználó ne használhasson ki olyan kiskapukat, amiket a jelenlegi fórum szabályzat nem fed le. A fórum adminisztrátorai (továbbiakban: adminisztrátorok) minden más utólagos módosítást csak a módosítás utáni időszakra érvényesít, ám a szándékos kihasználása ezen kiskapuknak feljogosítja az adminisztrátorokat az ügyben való cselekvésre.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználó a fórumra való regisztrációkor, hozzászólás írásakor személyes adatokat oszthat meg, mint például kora, neme, valamint a különböző elérhetőségek. A fórum adminisztrátorai, moderátorai (továbbiakban: staff) kijelentik, hogy nem élnek vissza ezen adatokkal, azonban egy esetleges hackertámadás esetén felelősséget nem vállalnak értük. Ennek ellenére igyekeznek minél nagyobb biztonsággal kezelni ezen adatokat.

Az elküldött hozzászólásokért a felhasználó felel, a fórum adminisztrátorai és moderátorai nem vállalnak felelősséget. Ugyanakkor a hozzászólások, kiváltképp a Játéktér nevezetű fórumra küldött hozzászólások (továbbiakban: reagok) elküldésekor a felhasználó a további szerkesztés, módosítás, valamint az esetleges törlés jogával ruházza fel a staff tagjait.

A fórum használatához szükséges adatokat (ilyen adat például az IP-cím, és más, a fórum által a gépen tárolt – személyiségi jogokat nem sértő –, azonosításra szolgáló állományok) a staff felhasználhatja nem kívánatos felhasználók távol tartására.
A felhasználó elfogadja továbbá, hogy amennyiben az azonosítást nehezíti vagy gátolja (például, de nem kizárólagosan hamis IP-cím használatával), úgy nem jogosult a fórum használatára, és elfogadja, hogy a staff bármikor törölheti, adott esetben tilthatja a felhasználót a fórumról.

A játékban való részvétel feltételei

A fórum regisztrációjakor a felhasználó elfogadja, hogy amennyiben 2 héten belül nem hoz létre karaktert, és nem is jelzi semmilyen módon a staffnak annak készültét, úgy a staff, valamint a fórum mesélő csoportjába tartozó személyek (továbbiakban: mesélők) jogosultak törölni a felhasználó regisztrációját.

További, a játékra vonatkozó feltételek
Amennyiben a felhasználó (továbbiakban: játékos) a Játéktér nevezetű fórumon (továbbiakban: játéktér) kívül a staff által túlságosan sértőnek, trágárnak vélt hozzászólást talál, úgy azt eltávolíthatja. Ilyenkor a felhasználónak köteles figyelmeztetést küldeni, amennyiben valamely tényező folytán ez nem történik meg, úgy a felhasználó jogosult érdeklődni ez iránt.

A játékos több regisztrációt, ezáltal több karaktert is igénybe vehet, ám ezeket csakis előzetes bejelentéssel, valamint indoklással van lehetősége megtenni. Amennyiben a felhasználó a staff tudta nélkül birtokol több regisztrációt, és/vagy ezt arra használja, hogy megtévesszen más felhasználókat, úgy a staff felelősségre vonhatja a felhasználót, és eltávolíthatja, kitilthatja őt a fórumról.

A játéktéren belüli további szabályozásokra a fórumszabályzat további részeiben térünk ki.

A szabályzat és felhasználási feltételek nem ismerése nem mentesít annak betartása alól!

Vissza az elejére Go down

Engedélyezett tartalmak

Témanyitás  Admin on Szomb. Ápr. 15 2017, 21:54

Trágár beszéd

A játéktéren kívül lehetőleg kerüljük a személyeskedést és a cél nélküli szitkozódást, azonban nincsenek tiltott szavak vagy kifejezések a fórumon.
Azonban a karaktered szituációjától, és a karakteredtől is függ, mit ad ki magából, így a játéktéren belül ezek a korlátok nem érvényesek!

Erotikus tartalmak

Ezen tartalmakat szorítsuk a játéktéren belülre, azonban ne lépjük át az öncélúság határát! A történések ne csak az aktusról szóljanak, valamint ne legyenek túlrészletezve, ne tartsanak tovább 4-6 hozzászólásnál tovább.

Szépen fogalmazva tehát, aki mindenképp írott pornóra vágyik, annak ajánlok egy erre szakosodott „real-shit real-life” FRPG-t. Mi nem erről szólunk!

Vissza az elejére Go down

Reakciók és mesélőik

Témanyitás  Admin on Szomb. Ápr. 15 2017, 22:32

A játékos a játéktéren való cselekvésekor, a felmeséléstől kezdve a többi játékos és a mesélő hatása alatt áll. Ezeknek a játékos nem mondhat ellent, nem irányíthatja társait, és nem hagyhatja figyelmen kívül a mesélőiket. Amennyiben a játékos a mesélő miatt igazságtalanul vagy irreálisan kerül hátrányos vagy előnyös helyzetbe, úgy azt a játékos köteles a staff felé jelezni.

A reakciók, más néven „reagok” írása közben nincsenek nagy megkötések, azonban van pár formaiság, amit be kell tartanod.


  • Olvashatóság: A magyar helyesírás szabályainak megfelelően, felesleges nagybetűktől és olvasást nehezítő elemektől (színezéstől, méretezéstől) mentesen írj!
  • Helyszínek megjelölése: Amikor a karaktered egy reagban elhagy egy helyszínt, akkor a hozzászólás alján mindenképpen tüntesd fel, hogy a karaktered további reagjait melyik témában találják meg. Az előzményekre ugyanez vonatkozik, a témába való íráskor a hozzászólás előtt jelezd az előzményt. Fontos, hogy ezek a kiegészítőelemek a reagodban linkeljenek a téma azon oldalára, ahol a reagod van vagy lesz!
  • Figyelmeztetés: A fórum adminisztrátorai és moderátorai vörös színnel emelik ki a legfontosabb információkat, így ezt a színhasználatot kerüld!
  • Mesélői: A fórum designja hasonlóan kirívóvá teszi a cián színt, így ez a szín jelöli a mesélői hozzászólásokat, a játéktéren ezt a színt se használjátok!

Ezen felül gyekezz magad tartani a stílusodhoz. Egy kis támpont ehhez:


  • Nézőpont: Lehetőleg ne váltogass az első személyű, illetve harmadik személyű nézőpontok között. Döntsd el, hogy naplószerűen, vagy kívülállóként szeretnéd leírni a karaktereddel történteket.
  • Egyidejűség: Amennyire lehetséges, próbáld meg magad vagy a múlt vagy a jelen időhöz tartani, ezek között se váltogass, csak ha nem tudod másképp megfogalmazni.
  • A gondolat- és hullámos kötőjelek használata: A kimondott szavakat és gondolatokat el kell elválasztani. Ez leginkább azért szükséges, hogy egyértelmű legyen. Amennyiben a gondolatjeleket a leírások közben is használod, úgy valamilyen módon (pl. színezéssel) is emeld ki a kimondott szavakat.
  • Idézőjel, dőlt betűs kiemelés, egyéb: Idézőjeleket csak tényleges idézeteknél használj. Csak abban az esetben használj idézőjelet, ha a karaktered maga idéz egy általa ismert szöveget, vagy hív ironikusan valamit úgy, ahogy.

Vissza az elejére Go down

Re: Szabályzat

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.